10 days to go

Megosztás IWIW-en Megosztás Twitter-en Megosztás Facebook-on Share/Bookmark

Tíz nap múlva start, kilövés, indulás, menés... A hátizsák és bakancs már készen, a fényképező akksija feltöltve, malária-gyógyszer és egy Afrika Lonely Planet (just in case) a helyén.

Mivel ez az első bejegyzés, illene valami velőset megfogalmazni, de nem fogok. Ezzel is biztosítva, hogy nem állítok olyan magas elvárásokat a későbbi bejegyzések elé.

Arra gondoltam eredetileg, hogy majd most megköszönöm mindazoknak a segítségét, akik segítettek nekem, de még csak ezt sem fogom megtenni (majd akkor inkább, mikor valaki olvassa is, amiket írok).

10 days to go, és még 5 nap a munkában. Azaz most dolgoznom kellene, hát megyek is dolgozni inkább, majd egyszercsak, s majd egyre inkább utazás lesz, jön, hamarosan, mindjárt... 

beavisnail 4 hozzászólás
Címkék: magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://elmentekotthonrol.blog.hu/api/trackback/id/tr841952210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ivády Gábor 2010.04.28. 16:15:52

Én már most is követlek, pedig el sem indultál!
Szóval izgatottan várom a beszámolóidat, ugyanis kicsit helyettünk, gyávák, családosok, konzervatívok helyett is mész...

johnnybravo86 2010.04.28. 16:48:41

Right Way? Wrong Way? Don't panic!!! :-)

beavisnail 2010.05.05. 20:48:18

@Ivády Gábor: ugyan már, majd jól meglátogatsz :) ja, és csak hogy tudd, addig is edzek darts-ban, esőerdőben, szavannán, víz alatt... és visszavágok (meg visszatérek...)
süti beállítások módosítása